dinsdag 8 januari 2013

Coolminds in Leeuwarden wil het team versterken met een designer die kan programmeren

De Coolminds Group In Leeuwarden gevestigd in Tesselstate
op loopafstand van het station en het centrum. 

De Coolminds Group uit Leeuwarden bestaat uit een vijftal bedrijven. Met een man of vijftig behoort de groep tot de top van de Nederlandse internetbedrijven. De groep herbergt specialisten op het gebied van conceptontwikkeling, programmeren, social media, fulfilment, connectiviteit, hosting, marketing en business development. Coolminds is het full service internetbureau binnen de groep en ondermeer specialist op thema’s als gedragsverandering en zelfmanagement.

Een designer die ook kan programmeren, dat is uitzonderlijk. Toch zoeken we voor Coolminds de uitzondering die de regel kan bevestigen, gewoon omdat het praktisch is. De belangrijkste programmeertaal die we gebruiken is PHP. Op basis van deze taal ontwikkelen we websites en internetapplicaties. We zoeken een man of vrouw die gedreven is en passie heeft voor het internet. Een kloutscore van boven de 45 vinden we een pre. Gevoel voor esthetiek, typografie en humor een must. Twee disciplines in een functie vinden we ideaal, maar we beseffen dat ideaal niet altijd beschikbaar is. Daarom kunnen goede programmeurs en goede designers natuurlijk ook afzonderlijk reageren.

We honoreren op basis van je kwaliteiten. De baan is voor 40 uur en het contract is voor onbepaalde tijd, natuurlijk wel met een proeftijd. Je kunt direct beginnen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pelle Boekhorst. p.boekhorst@coolminds.nl
Bellen kan ook: 058-2333400.
Geen opmerkingen :

Een reactie posten