donderdag 4 september 2014

Tripvergelijker.nl is gewoon een heel slim idee.

Ik kreeg het verzoek om aandacht te geven aan een nieuw initiatief. Tripvergelijker.nl. Ik vroeg om een artikel aan te leveren en zegde toe dat ik zou kijken wat ik er van vond. Dat heb ik gedaan en ik kan niet anders zeggen dat het een nogal een gaaf initiatief is. Je kunt op de site of smartphone voor een reisdoel eenvoudig een prijsvergelijking maken per vervoermiddel. Dat niet alleen, ook de reisduur en de CO2 uitstoot worden voor je uitgerekend. Zo kun je dus niet alleen de reisduur maar ook de milieubelasting vergelijken. De vergelijking start vanaf het huisadres dus ook de autokilometers naar het vliegveld lopen mee in de vergelijking. Het is een slim en fraai uitgewerkt platform dat je elke keer voordat je op reis gaat zou kunnen consulteren. Dit zeggen ze er zelf over:

Toen wij, Nathaniel Eschel, Yonathan Rubens en Jack de Vreugd, een lang weekend naar Berlijn wilden boeken kwamen wij er al snel achter hoe lastig het is om de ideale reis samen te stellen. Onze eigen wensen liepen uiteen, waar de één vooral keek naar het prijsplaatje wilde de ander zo snel mogelijk en zonder teveel gedoe op plaats van bestemming zijn. Om de juiste keuze te maken moesten wij tientallen sites af om te vergelijken. Waarom is er geen site waar je op een eerlijke en gratis manier de keuzes kunt vergelijken? Een nieuw idee is geboren: Tripvergelijker.nl.


Tripvergelijker is een gebruikersvriendelijke website gemaakt om de samenstelling van uw reis te vereenvoudigen. Kosteloos kunt u uw reis samenstellen. En niet van Station A naar Station B en zoek het vanaf daar maar uit. Nee, Tripvergelijker geeft u vele keuzes, van thuis tot aan het hotel in Spanje. Of het nou met de bus, trein, boot of zelfs met het vliegtuig is, Tripvergelijker vergelijkt voor u en vervolgens heeft u de keuze tussen vele alternatieven. De drie jonge studenten hopen dat veel reizigers profiteren van hun dienst. Van snelheid tot aan co2-uitstoot, alles is te vergelijken en wij, de drie studenten, weten zeker dat uw ideale reis is samen te stellen op Tripvergelijker.nl. Neem een kijkje en ervaar het gemak.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten