Wie is Tadek Solarz

Practice what you preach, de combinatie van adviseren en zelf ondernemen is voor mij ideaal. De lessen die ik leer breng ik dagelijks in de praktijk als Directeur/DGA van de Creative Marketing Group Nederland. 

Opdrachtgevers werken samen met CMG aan het versterken van marktposities. Zes bedrijven, één aanspreekpunt. De belangrijkste marketing disciplines verenigd in een groep. CMG werkt aan oplossingen die zich bewegen op het snijvlak van marketing, communicatie en internet technologie. Met een man of honderd goed voor een top twintig positie in Nederland. 

CMG is aangesloten bij The Network One. Met 800 marketing bureaus in meer dan honderd landen biedt dit netwerk een mooie database van lokale experts.

Marketing is mijn speelveld met een voorliefde voor business development, positionering, merkontwikkeling en design. 

Ik help marketeers met hun positionering vraagstukken, marketing communicatie strategie en merkbeleid. Daarbij gaat het om het zoeken naar antwoorden op de centrale vraag. "Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw product kopen".

Verwacht van mij geen ronkende presentaties of instant oplossingen. Als het gaat om een gesprek over de inhoud kan je me altijd bellen, een mailtje sturen kan natuurlijk ook, tadek@solarz.nl omdat ik van simpel houd.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten