dinsdag 24 februari 2015

VR technologie gaat de komende vijf jaar exploderen. Frontrunners Viemr en Coolminds bundelen hun krachten.


In de Emerce van vandaag 2 maart 2o15 een aardig artikel over de verwachtingen van VR.  ‘Virtual Reality is groeimarkt’ VR-technologie gaat de komende vijf jaar ‘exploderen’. Dat verwacht ABI Research. Het marktbureau houdt rekening met leveringen van 3 miljoen stuks dit jaar naar 55 miljoen in 2020. Viemr en Coolminds denken daar hetzelfde over. Als frontrunners in een nieuwe industrie hebben zij de handen ineengeslagen. 

Viemr en Coolminds hebben de afgelopen de maand de samenwerking officieel bekrachtigd. 

Viemr is leider in Nederland op het vlak van de productie van 360 graden immersive video. Coolminds heeft een leidende positie op de ontsluiting van VR internet content via VR brillen. Zo had Coolminds eerder de wereldprimeur voor het ontsluiten van VR content via de Chrome browser en samen met Reik de landelijke primeur voor het toepassen van VR bij het behandelen van angststoornissen. Viemr heeft internationaal apps en producten ontwikkeld om 360 graden video’s te ontsluiten via web en apps. Coolminds en Viemr zijn dankzij deze stap marktleider in Nederland en kunnen de beste experience voor de eindgebruiker te creĆ«ren.

Viemr brengt kwaliteit, creativiteit en de WOW-factor naar een nieuw level in alle vormen van virtual reality en 360° video. Met zes jaar wereldwijde ervaring in de 360° video markt is de stap naar virtual reality niet meer dan logisch. Met eigen VR-apps, 360° playersoftware, een internationaal netwerk en sterk team van developers in huis kan Viemr elk marktsegment bedienen.

Coolminds ontwikkelt met een ervaren team van designers en developers internet en VR toepassingen voor de profit en non profit sector. Coolminds was eerder pionier in het domein van internet en de zorg en heeft inmiddels 17 jaar ervaring met het ontwikkelen webapplicaties, internetmarketing, interactieve video, e-coaching en e-learning programma's.

www.viemr.com / info@viemr.com
Contactpersoon: Stefan Vogelzang / 0616780965

Contactpersoon: Daniel Brinckmann / 0652205512

Geen opmerkingen :

Een reactie posten